Już od 15 listopada wszyscy Klienci Grupy Triada mogą wziąć udział w promocji „Wakacje z JVC”. Wystarczy wykupić dowolną wycieczkę z katalogu Sky Club lub Triady i skorzystać z atrakcyjnych rabatów na sprzę
Macie ochotę zaszaleć? Musicie się śpieszyć, tegoroczny karnawał jest stosunkowo krótki. Kończy się już 12 lutego. I chociaż Rio de Janeiro niezmienne pozostaje stolicą karnawałowych szaleństw, warto przyjrzeć się takż
Aż 60% pasażerów podróżujących na tylnych siedzeniach nie zapina pasów. Tymczasem podczas kolizji te osoby są szczególnie narażone na poważne urazy. W przededniu majówki, sopocka Ergo Hestia przygotowała porady, które poz
Pierwszy hotel Novotel Living w krajach bałtyckich zostanie otwarty w Estonii!Accor, światowy lider hotelarstwa, uzupełnił swoje portfolio w Europie Północnej, wprowadzając koncept Novotel Living do Tallina. Inwestor i dewelope
Na początku przyszłego roku portfolio Best Western w Polsce wzbogaci się o kolejny, szósty już obiekt o podwyższonym standardzie. Prace wykończeniowe w BEST WESTERN PLUS Q Hotel Wrocław właśnie dobiegają końca. Oficjalne ot
Sieć B&B Hotels Polska uruchomiła funkcjonalność rezerwowania pokoi poprzez dedykowaną aplikację na Facebooku. Dzięki temu rozwiązaniu, osoby śledzące profil spółki mogą zabukować pokoje bez opuszczania Fanpage&
Informacja prasowa 22.11.2018 r.Nie tylko wnętrza prywatne – lampy Puff-Buff w przestrzeniach hotelowych i restauracyjnych Najważniejsze jest pierwsze wrażenie – doskonale wiedzą o tym właściciele hoteli i restaurac
Informacja prasowaTrębki Nowe, 6 czerwca 2018Dwór Złotopolska Dolina w Trębkach Nowych pod Warszawą, który na swoje przyjęcie weselne wybrali m.in. Anna i Robert Lewandowscy, zyskał nowe oblicze. W środku pojawiły się oryg
INFORMACJA PRASOWA Warszawa, 03.02.2021To będzie przełomowy rok dla wielu hoteliSektor hotelowy czeka duża transformacjaAutor: Katarzyna Tencza, Associate Directo
Azjatyckie smaki najczęściej przenikają do naszego codziennego menu pod postacią dań kuchni fusion. Główną jej zasadą jest komponowanie ze sobą smaków i technik kulinarnych z najbardziej egzotycznych krańców świata, co po