W raporcie bieżącym numer 28/2012 Zarząd Rainbow Tours S.A. poinformował, że wartość jednostkowych przychodów ze sprzedaży z tytułu organizacji imprez turystycznych w listopadzie 2012 r. wyniosła 24,9 mln PLN, co w porównan
Informacja prasowa Warszawa, 25.05.2018 r.Niedziela to dla wielu z nas jedyny wolny dzień w tygodniu. Nadrabiamy wtedy braki snu, odpo
Nie ma złej pogody, jest tylko niewłaściwe ubranie. Często zapominamy o tej starej prawdzie, narzekając na mróz, śnieg i roztopy. Tymczasem zima otwiera przed nami wiele nowych możliwości. Najnowszy grudniowo-styczniowy numer
Warszawa, 11.02.2019 r.Informacja prasowa Oszustwa na „RODO”: fałszywe wezwania do zapłaty „W trakcie przeprowadzania czynności sprawdzających przez Głównego Inspektora Nadzoru Ochrony Danych Osobowych (…) ujawnione zo
Ponad połowa z nas (57%) zaplanowała już wakacje, a prawie tyle samo zechce je spędzić nad polskim morzem (53%) – tak wynika z badania ARC Rynek i Opinia[1]. Bardzo kuszącym urlopowym kierunkiem jest Pomorze Środkowe i Zachodn
Informacja prasowa29 maja 2019, WarszawaLetnie wyjazdy kojarzą nam się ze swobodą, wolnością, lekkością – także w kwestii ubrań. W wakacyjnej walizce najczęściej znajdziemy zwiewne sukienki i spódnice, szorty, koszu
Informacja prasowaWarszawa, 15 lutego 2021 r.Rozpoczynająca się od dziś promocja First Moment, liczne zniżki cenowe, a także ochrona Klientów przed skutkami niespodziewanej kwarantanny – z tego wszystkiego można skorzystać
B&B Hotels Polska została partnerem Warsaw Salsa Festival. Z tej okazji warszawski obiekt sieci będzie gościł światowej sławy gwiazdy salsy. Oprócz tego, na czas wydarzenia, hotel przygotował ofertę specjalną.W dniach, w
Powodów do samodzielnej wyprawy wakacyjnej może być wiele – brak odpowiedniego towarzystwa, potrzeba wyciszenia się, chęć bycia niezależnym od grupy, a czasem po prostu konieczność wykorzystania reszty urlopu. Jednak single
Azjatyckie smaki najczęściej przenikają do naszego codziennego menu pod postacią dań kuchni fusion. Główną jej zasadą jest komponowanie ze sobą smaków i technik kulinarnych z najbardziej egzotycznych krańców świata, co po