Już w środę, 6 września pierwszy, wyjątkowy odcinek nowego sezonu serialu „Świat według Kiepskich” w Polsacie. Halinka Kiepska (Marzena Kipiel-Sztuka) napisze autobiografię, która wywoła burzę wśród lokatorów z ul. Ć
Weź udział w konkursie fotograficznym trwającym w serwisie SwiatObrazu.pl, aby wspomóc Fundację Azylu pod Psim Aniołem. Redakcja SwiatObrazu.pl przekaże Fundacji Azylu pod Psim Aniołem 1 grosz za każdą zgłoszoną foto
Nowy sezon ”Świata według Kiepskich” rozpocznie się od stanu wyjątkowego w kamienicy przy Ćwiartki 3/4, który ogłosi Paździoch (Ryszard Kotys).Z jakiego powodu – będzie można dowiedzieć się już 6 marca, kiedy Polsat
Po raz pierwszy w historii polskich finałów World Cyber Games, 6 października zmagania najlepszych graczy w Polsce relacjonowane będą na żywo, ze specjalnego studia, które powstanie dzięki współpracy telewizji HYPER+ z g�
O tym, że ruch jest istotny, a szczególnie zimą, wie każdy. Co jednak, gdy nie możemy się zmotywować do aktywności na świeżym powietrzu, a na siłownię wiecznie brakuje nam czasu? Z pomocą przychodzi nowa gra Nike+ Kinect
6 października Warszawa zamieni się w gamingową stolicę Polski, do której zjadą najlepsi gracze z całego kraju. 40 zawodników będzie walczyć o 10 miejsc uprawniających do wyjazdu na finał kultowego już turnieju World Cyber
„Odwołanie końca świata” rozpocznie się w środę, 6 czerwca o godzinie 22.00 plenerowym seansem filmowym na Błoniach Nadwiślańskich. W projekcji przedstawiającej różne wizje „końca świata&rdqu
Za nami kolejne dwa koncerty z cyklu „Otwarte Wtorki z NuPlays” – konkursu dla młodych zespołów organizowanego przez NuPlays i warszawski Klub Progresja. Do dalszego etapu przeszły zespoły: Natalia i Papierosy, Sound Par
Ericsson dostarcza węzły dostępowe (Access Points) WiFi na potrzeby pierwszego w Polsce interaktywnego seansu kinowego.Seans kinowy z grą „1812: Serce Zimy” odbędzie się 24 stycznia o godzinie 19.00 w warszawskim Multikinie
Azjatyckie smaki najczęściej przenikają do naszego codziennego menu pod postacią dań kuchni fusion. Główną jej zasadą jest komponowanie ze sobą smaków i technik kulinarnych z najbardziej egzotycznych krańców świata, co po