NuPlays i warszawski Klub Muzyczny Progresja łączą siły, aby dać szansę młodym zespołom. Już w styczniu 2013 roku, pod nazwą „Otwarte Wtorki”, wystartuje konkurs dla debiutantów i początkujących muzyków. Będzie to cz
„Oda do radości” w wykonaniu Chóru Akademickiego UMK na tle Kościoła św. Ducha, rockowe dźwięki rozlegające się z balkonu nad restauracją Sphinx, średniowieczna pieśń w wykonaniu Adama Struga dobiegająca z wieży ratu
Zakończyła się I tura nadsyłania materiałów do pierwszego polskiego crowdsourcingowego filmu dokumentalnego. To jednak nie koniec. Projekt Moje 89 Pokolenie trwa! Chwyć za kamerę, aparat fotograficzny lub telefon kom&oacu
epay Polska, dywizja działająca w ramach Euronet Polska, przygotowała niespodziankę dla wszystkich miłośników książek w formie audiobooków. Od teraz we wszystkich punktach sieci HDS w całym kraju można nabyć eVouchery upow
Game Industry Trends 2012 (www.git2012.pl) to druga edycja konferencji zrealizowanej z sukcesem przez NoNoobs.pl S.A. w listopadzie 2011 dotyczącej biznesu growego w Polsce i na świecie. Tym razem już 17-18 września w War
Specjalnie dla kobiet firma Samsung, we współpracy z wydawnictwem Edipresse Polska, stworzyła trzy aplikacje, dzięki którym oderwą się one choć na chwilę od pracy czy myślenia o obowiązkach i przeniosą w wirtualny świat mo
Spojrzeć na współczesną Polskę okiem pokolenia urodzonych po 1989 roku, stworzyć kolaż złożony z marzeń i lęków, cnót i przywar generacji osób, dla których III RP to nie raj odzyskany ani kr
99 fotobyków to e-kurs, prezentujący zupełnie nowatorskie podejście do nauki i doskonalenia umiejętności fotograficznych. Jego powstanie poprzedziła analiza spostrzeżeń fotografów prowadzących warsztaty, sprowadzających si�
Rozpoczął się ogólnopolski finałowy etap akcji „Świeć Się z ENERGĄ”, plebiscytu na najpiękniejsze miejskie iluminacje świąteczne. Znalazło się w nim 16 miejscowości, które uzyskały najwięcej głosów internautów
Informacja prasowa Warszawa, 21.10.2019r.Święto Tibilisi w Warszawie Wszystkich miłośników dobrego jedzenia i gruzińskiej kultury zapras